Terug naar nieuws overzicht

SAMEN UIT #4

Cultuurliefhebbers opgelet!

Rami Khalifé – SOLO
Zondag 15 september in de Nieuwe Kerk Den Haag

Samen Uit nodigt statushouders met een passie voor muziek uit om een muziekavond te bezoeken met klassieke geluiden met Arabische invloeden, maar ook elektronica.

In de gezellige Nieuwe Kerk bezoek je de voorstelling van Rami Khalifé. Hij is een Libanees- Franse pianist en componist en wordt één van de spannendste componisten van zijn tijd genoemd. Rami is de zoon van de legendarische Libanese oedspeler Marcel Khalifé. Marcel Khalifé zal een aantal stukken meespelen als eregast.

Samen Uit is een initiatief van het Zuiderstrandtheater, Platform Haagse Huiskamer en We Are Public. Gezamenlijk organiseren zij ontmoetingen rondom cultuur, waarvan dit al de vierde is!

Doe mee!

Meld je aan op de Haagse Huiskamer website via het aanmeldformulier onderaan de pagina of mail ons op info@haagsehuiskamer.nl.

Er zijn 20 gratis tickets beschikbaar voor statushouders.

Kijk voor meer informatie over de voorstelling ook even op de website van het Zuiderstrandtheater.

Programma en Tijdstip:                                   Locatie:

Zondag 15 september 2019                               Nieuwe Kerk
19:30 Inloop                                                        Spui 175, Den Haag

Aanmelden Samen Uit #4

Dit Samen Uit programma is alleen bedoeld voor nieuwkomers!

Ja, ik wil me aanmelden voor een vrijkaartje voor Samen Uit #4 “Rami Khalifé – Solo” op zondag 15 september, 19.30 uur in de Nieuwe Kerk Den Haag* *Er zijn 20 vrijkaarten beschikbaar voor mensen met een vluchtelingenachtergrond in Den Haag. Kom je hier niet voor in aanmerking dan kun je op de website van het Zuiderstrandtheater tickets bestellen.