Inwoners van Den Haag

Wil je meewerken aan ons ideaal van de veerkrachtige stad? We hebben je hulp nodig. Integratie van vluchtelingen gaat immers niet vanzelf. Als inwoners van Den Haag weten we het beste wat er speelt in onze buurten, en wat er nodig is om een stad te creëren waarin zowel vluchtelingen als andere Hagenaren zich thuis voelen.

Dit kun je doen:

  • Kom naar een van onze bijeenkomsten om je te laten inspireren door andere Hagenaren en samen plannen uit te werken. Kijk in de agenda en meld je aan.
  • Laat ons weten wat er speelt in je buurt: welke kansen en uitdagingen zie je rondom de komst en integratie van vluchtelingen? 

Dit kunnen wij voor jou doen:

  • Heb je ideeën voor een nieuw initiatief in Den Haag? We denken graag met je mee over de mogelijkheden in de breedste zin van het woord. Misschien heb je behoefte aan een eerste brainstorm, of misschien kun je je idee al pitchen bij onze samenwerkingspartners om te zien hoe je de meeste toegevoegde waarde kunt bereiken in de Haagse context. Wie weet kun je anderen meekrijgen in je plan, en helpen we je bij het vinden van de benodigde financiering.

Wil je meer?

We kijken uit naar energieke Hagenaren die als stadsmaker voor de Haagse Huiskamer aan de slag willen. Innovatieve verbinders met passie, lef, humor en hart voor de stad. Of je nu oog hebt voor het signaleren van de ontwikkelingen in de stad, een enorm netwerk hebt dat je kunt betrekken bij het platform, goed bent in het organiseren van bijeenkomsten, of het leuk vindt  gesprekken te faciliteren, er zijn genoeg manieren om de Haagse Huiskamer vooruit te helpen. Belangrijkste is dat je de doelstellingen van de Haagse Huiskamer met trots wilt uitdragen. Hoeveel tijd je daaraan kunt en wilt besteden, is aan jou. Nieuwsgierig? Neem contact met ons op.