Terug naar kalender overzicht

Theaterconcert – Mikaîl Aslan en Rojda

Cultuurliefhebbers opgelet!

De vierde editie van Samen Uit komt eraan

Het bestuur van Samen Uit nodigt statushouders met een passie voor muziek en cultuur uit om samen met andere Haagse cultuurliefhebbers een muziekavond te bezoeken en de Ramadan feestelijk af te sluiten met Koerdische muziek.*

In het gezellige Zuiderstrandtheater bezoek je tijdens Eid al Fitr, op woensdag 5 juni, een theaterconcert van twee Koerdische muzikale sterren: Mikaíl Aslan en Rojda. De populaire Mikáil Aslan is een muzikant-componist geboren in Tunceli, Turkije. De muzikant-componist én singer-songwriter combineert traditionele Anatolische klanken met de geluiden van het Europese symfonieorkest en het moderne Mikail Aslan Ensemble. De geliefde Rodja is een zangeres en muzikante geboren in Tütün, Turkije. Haar zangstijl is beschreven als ‘traditioneel melisme’.

De avond begint met een welkom door leden van de Samen Uit organisatie met hapjes en drankjes. Na de voorstelling kun je samen de andere bezoekers gezellig napraten. Wie weet komen de artiesten zelf ook nog een praatje maken!

Samen Uit is een initiatief van het Zuiderstrandtheater, Platform Haagse Huiskamer en We Are Public. Samen organiseren wij ontmoetingen rondom cultuur, waarvan dit de vierde editie is. Meld je snel aan, want we beginnen met kaarten voor tien statushouders.

Meld je aan via het inschrijfformulier hieronder of mail je naam en telefoonnummer naar  info@haagsehuiskamer.nl.

Meer weten over de voorstelling? Kijk op de website van het Zuiderstrandtheater

*Het evenement is gratis voor statushouders*

Eventgegevens

Type event:
Concert
Locatie:
Zuiderstrandtheater, Houtrustweg 505, 2583 WB Den Haag
Event:
Theaterconcert – Mikaîl Aslan en Rojda
Datum:
Tijd:
18:00 - 21:30

Programma:
18.00 Inloop
18.30 Hapjes vooraf
20.00 Begin voorstelling
21.00 Eind voorstelling
21.05 Napraten

Inschrijfformulier

Dit Samen Uit programma is alleen bedoeld voor nieuwkomers!