Terug naar kalender overzicht

Samen Uit – Arabic Symphonic Night

Cultuurliefhebbers opgelet!

Samen Uit nodigt statushouders met een passie voor cultuur uit om op woensdagavond 28 november samen met We Are Public-leden de muziekvoorstelling ‘Arabic Symphonic Night – A tribute to Fairouz & Oum Khaltoum’ te bezoeken.

In het gezellige Zuiderstrandtheater verlegt Het Rotterdams Philharmonisch Orkest deze avond haar grens naar de Maghreb en het Midden-Oosten. De symfonische wereld en de vocale muziek uit dit uitgestrekte gebied van o.a. legendes Oum Kalthoum en Fairuz komen op deze avond samen op één podium. Reken op een onvergetelijke muzikale reis met het orkest en speciale gasten zoals de Marokkaanse diva Latifa Raâfat.

Voorafgaand aan de voorstelling eet je samen met We are Public leden om vervolgens na afloop gezellig samen na te praten. Wie weet schuiven de artiesten zelf ook nog aan.

Samen Uit is een initiatief van het  Zuiderstrandtheater, Platform Haagse Huiskamer en We Are Public. Gezamenlijk organiseren ze regelmatig ontmoetingen rondom cultuur, waarvan dit de tweede editie is. Dat wil je niet missen!

Er zijn helaas geen statushouder plekken meer voor dit Samen Uit evenement! 

Wel kun je hier nog een regulier kaartje kopen voor de voorstelling. 

Wil je op de hoogte worden gehouden van onze volgende Samen Uit evenementen? Laat dan je informatie achter bij het formulier hieronder. 

Eventgegevens

Event:
Samen Uit – Arabic Symphonic Night
Datum:

Locatie:

Zuiderstrandtheater

Adres:

Houtrustweg 505, 2583 WB Den Haag

Programma:

18:00 Inloop

18:30 Start diner

20:00 Begin voorstelling

Inschrijfformulier

Stadsmakers